Windows - sfaturi utilizare 1


Pentru ca sistemul dvs. Windows 10 să funcționeze ca nou pentru mai mult timp, trebuie să aveți in considerare urmatoarele.


Instalați numai software-ul pe care îl veți folosi. Alegeți programe bine scrise, ușoare, care ajuta sistemul dvs. în loc să îl încetinească.

Acordați atenție atunci când instalați software și evitați instalarea barelor de instrumente ale browserului, a programelor spyware și a altor software-uri care pot încetini computerul.

Dezinstalați în mod regulat software-ul pe care nu îl utilizați din Panoul de control. Chiar și software-ul util poate rula în fundal și poate încetini sistemul de operare.

Utilizați ocazional instrumente precum Curățarea discului pentru a elimina fișierele temporare care irosesc spațiu pe hard disk. Nu trebuie să reinstalați Windows pentru a scăpa de acestea.

Aveți grijă și de browserul dvs. web. Folosiți o selecție minimă de extensii de browser. Dacă nu utilizați o extensie de browser, dezinstalați-o - este doar să ocupați resurse de sistem și să încetiniți browserul fără un motiv întemeiat.

Selectați cu atenție programe de securitate ușoare și minime. Tot ce trebuie să instalați acum pe Windows este o aplicație antivirus și, eventual, o aplicație anti-exploit. Cu Windows 10, Windows Defender încorporat plus o aplicație anti-exploit precum Malwarebytes fac o combinație excelentă.

Utilizați un instrument de gestionare a pornirii precum cel încorporat în Windows 10 pentru a elimina programele inutile din procesul dvs. de pornire.


Pentru mai multe sfaturi apelati la http://www.consult-it.info