Linux Mint 21.2


 Linux Mint 21.2 "Victoria" a fost lansat pe 16 iulie 2023. Se bazează pe Ubuntu 22.04 LTS și include o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri, inclusiv:

  • O noua tema numit "Mint-Y
  • Un nou instrument de afișare a parolelor 
  • Butoane de bara de titlu aliniate
  • Performanță și stabilitate îmbunătățite
  • Pachete software actualizate

Linux Mint 21.2 este disponibil în trei ediții: Cinnamon, Xfce și MATE. Puteți să-l descărcați de pe site-ul Linux Mint.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale Linux Mint 21.2:

Noua temă: Noua temă Mint-Y este o arăta mai modernă și mai finisată pentru Linux Mint. Ea include un nou scheme de culori, pictograme și fonturi. [Imagine a temei Mint-Y pentru Linux Mint 21.2]

Noul instrument de afișare a parolelor: Noul instrument de afișare a parolelor face mai ușor să vezi parola ta atunci când o introduci într-un formular. Doar dă clic pe iconița ochiului de lângă câmpul de parolă pentru a o afișa. [Imagine a instrumentului de afișare a parolelor pentru Linux Mint 21.2]

Butoane de bara de titlu aliniate: Butoanele de bara de titlu din Linux Mint 21.2 au fost aliniate pentru a fi mai coerente cu celelalte distribuții Linux.

Performanță și stabilitate îmbunătățite: Linux Mint 21.2 a fost îmbunătățit pentru performanță și stabilitate. Include o serie de remedieri de bug-uri și optimizări de performanță.

Pachete software actualizate: Linux Mint 21.2 include pachete software actualizate din depozitele Ubuntu. Aceasta înseamnă că vei avea acces la cele mai recente versiuni ale aplicațiilor tale preferate.

În general, Linux Mint 21.2 este o lansare solidă cu o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri. Dacă ești în căutarea unei distribuții Linux stabile și ușor de utilizat, atunci Linux Mint 21.2 este o opțiune excelentă.