Bing Image Creator

 Te-ai saturat sa treci de la o aplicatie la alta? Nu trebuie sa-ti faci probleme, Microsoft Edge are solutia! Prin intermediul celei mai noi caracteristici a lor, poti crea arta personalizata AI chiar din browser. Mai jos ai un exemplu creat de aceasta inteligenta artificiala.

Disponibila pentru utilizatorii de desktop, Bing Image Creator genereaza patru imagini in raspuns la un prompt (de exemplu, "cat chasing a computer mouse"). Pentru a accesa aceasta functie, trebuie sa o adaugi mai intai in sidebar-ul Edge, sau in bara de instrumente de-a lungul marginii dreapta a ferestrei sau tab-urilor din browser. Dupa aceea, Image Creator este doar la un clic distanta in sidebar.

Dar noile optiuni de editare a imaginilor sunt la fel de utile, daca nu chiar mai mult. Poate nu creezi prezentari sau scrii articole care necesita imagini personalizate, dar probabil colectezi fotografii, note si alte informatii pe care le transmiti pe diverse platforme pentru a le tine la indemana. Functia Drop din Edge iti ofera un loc central pentru a le aduna pe toate. De asemenea, accesibila prin sidebar, va trebui sa te loghezi intr-un cont Microsoft pentru a incepe. Dupa aceea, poti accesa tot ce ai incarcat pe orice dispozitiv.

In plus, daca dai click dreapta pe o imagine in Edge, vei vedea o noua optiune, Editare imagine, care deschide o fereastra suprapusa in browser cu imaginea selectata. Poti ajusta rotirea, filtrele de culoare, taierea si multe altele, cu posibilitatea de a salva produsul final dupa ce ai terminat modificarea.

Mai multe detalii despre aceste functii si altele, inclusiv actualizari ale setarilor de economisire a energiei, le poti gasi in postarea Microsoft care le anunta. Si daca inca nu este de ajuns pentru tine, poti explora preview-ul Workspaces in Edge, care a fost lansat saptamana aceasta si permite crearea de colectii de tab-uri ce pot fi impartasite intre grupuri de oameni.